Lilla Svea

publicerat i: Kodas vänner | 0

Denna söndag spenderades ute i snön med Kodas uppfödare och Kodas mamma Saffran för att sen följas upp med fotografering och mys med lilla valpen Svea (Koda kusin). Lilla Svea är 8 veckor gammal och skulle flytta till sin nya familj samma kväll, och det var nog tur det att hon var bortlovad annars hade hon nog fått följa med mig hem…

Det är verkligen något särskilt med valpar! Fick lite av en flashback till när Koda var lika gammal och skulle hämtas hem, även om årstiden var minst sagt annorlunda då med sommarvärme och solsken till skillnad från dagens minusgrader och tok-snöande. Men Koda är nog glad att inte någon valp följde med hem till oss idag, han var långt ifrån såld på idéen med en liten valp och tyckte mest att hon luktade illa så han försökte hålla sig så långt borta från henne som möjligt under hela besöket. Men den dag jag åker hem ifrån Sanna med en till valp kommer Koda förhoppningsvis över den första chocken och välkomnar den lilla i familjen efter någon dag!

160110

Daisy med flock – fotografering i oktober

publicerat i: Djur | 0

I oktober fick jag möjligheten att fotografera lite reklambilder för Hundgram som då snart skulle lanseras. Vi hade två dagar av fotografering med flertalet hundar som modeller båda dagarna, en fantastiskt kul erfarenhet. Ägarna hade i samband med detta möjlighet att en liten egen fotografering av sin fyrbenta älskling. En av de som gjorde detta är Emma, vars tre hundar ni kan se nedan. Alltid ett nöje att få fotografera så lättarbetade hundar som dessa!

Bilderna till Hundogram finns på deras hemsida, Instagram och Facebook, men har även publicerats i bl.a. senaste numret av Härliga Hund.

2016_01_xx1 2016_01_xx2

Ölands brukshundklubb utställning

publicerat i: Blogg, Utställningar | 0

Sverige bjuder på klassisk sommarväder med allt från strålande sol till spöregn. Men det gör inget när sommaren är lång och livet flyter på rätt bra ute på landet ändå, svajigt internet till trots.

Jag har fyllt på lite i portfolion även om den fortfarande inte är up to date, samt fotograferat en del vid utställningen på Ölands brukshundklubb 18 juli där jag ställde ut Koda (BIS-3’a!). Lite allmänna bilder från tävlingsplatsen samt valp-finalen finns nu uppladdade (om du ställde din hund där så skicka ett mejl via kontaktformuläret).

DSC_0220 DSC_0433

Re-launch?

publicerat i: Allmänt | 0

150315

Helt plötsligt har tre månader av 2015 gått, trots att nyår känns som igår.
Jag har en plan på att få iordning på hemsidan snart, har mycket nya bilder och information som jag vill få upp. Det ska bara hittas en lucka i kalendern någonstans bland skola, jobb och hundliv.

Årets slut

publicerat i: Koda | 1

141230

2014 är nästan slut, solen som varit försvunnen hela november kom lagom till slutet på december. Samtidigt kom även förkylningen deluxe, så trots att solen skiner utanför fönstret så har dagarna spenderats i soffan med halsont och snuva. Hade hoppats på en liten års-samanfattning men det får vänta till senare.

1 2 3 4 15