Lilla Svea

publicerat i: Kodas vänner | 0

Denna söndag spenderades ute i snön med Kodas uppfödare och Kodas mamma Saffran för att sen följas upp med fotografering och mys med lilla valpen Svea (Koda kusin). Lilla Svea är 8 veckor gammal och skulle flytta till sin nya familj samma kväll, och det var nog tur det att hon var bortlovad annars hade hon nog fått följa med mig hem…

Det är verkligen något särskilt med valpar! Fick lite av en flashback till när Koda var lika gammal och skulle hämtas hem, även om årstiden var minst sagt annorlunda då med sommarvärme och solsken till skillnad från dagens minusgrader och tok-snöande. Men Koda är nog glad att inte någon valp följde med hem till oss idag, han var långt ifrån såld på idéen med en liten valp och tyckte mest att hon luktade illa så han försökte hålla sig så långt borta från henne som möjligt under hela besöket. Men den dag jag åker hem ifrån Sanna med en till valp kommer Koda förhoppningsvis över den första chocken och välkomnar den lilla i familjen efter någon dag!

160110

Kommentera