Essie, Happy och Koda

publicerat i: Djur, Kodas vänner | 1

Hade en jättetrevlig eftermiddag/kväll igår med Ida och rhodesian ridgeback’arna Essie och Happy. Koda är väldigt mycket tonåring just nu och det är inte så mycket annat som får plats i hjärnan än tikar, så han hade fullt upp med att uppvakta tjejerna hela kvällen!
Från uppfödarna till Idas hund Essie fick vi (eller tekniskt sett Ida) låna flera olika kameraobjektiv, jag är lite av en teknik-nörd så det var fantastisk roligt att få prova att använda så mycket ny utrustning. Särskilt objektiv som skiljer sig mycket från min egen utrustning så som fisheye och rejäl vidvinkel, det kräver ett annat sätt att tänka när man fotografera och det är alltid både roligt och nyttigt!

Koda är släkt med både Happy och Idas hund Essie (de har alla vackra Eros i stamtavlan) men då jag bor i Stockholm och Ida i Norrland så är det inte så stor chans att vi skulle råka springa på varandra ändå. Tänk så fantastiskt det är med sociala medier då, det ger möjligheten att lära känna nya vänner oavsett geografisk placering!
På grund av hundarna sprang vi på varandra på Instagram och Facebook och har lärt känna varandra där. Så när Ida skulle till Stockholm och vara hundvakt åt sin uppfödare så var det självklart att vi skulle ses!

Det har varit en riktig värmebölja över hela landet ett bra tag nu, så varken hundarna eller vi orkade så mycket. Men hundarna fick leka av sig så mycket de orkade medan vi fotograferade, åt picknick och hade det allmänt trevligt!

140729

Sista bilden tagen med fisheye som ger en speciell förvrängande effekt.

  1. […] Hemsidan har tyvärr blivit lite bortglömd under sommaren och särskillt sen hösten började komma till Stockholm. Men igår kväll så kom jag på att många av dessa bilder inte har blivit visade (mer än några av dem på instagram och ett inlägg här). […]

Kommentera