Koda 1 år!

publicerat i: Koda, Kodas vänner, Valptiden | 1

131006b

Min finaste, älskade hund! Det känns som om han alltid tillhört familjen men samtidigt känns det som igår jag satt i valphagen med alla 9 valpar krypande över fötterna.

Jag minns det exakt, när Sanna hörde av sig och sa att valparna var födda. Satt i bilen med mina föräldrar på väg till Småland och skulle precis stanna till och köp glass på Stafsäter gårdsbutik. Det var först då det blev på riktigt, även om vi visste att vi blivit ”godkända” som valpköpare så var det inte helt hundra säkert förens valparna var födda och de visste hur många de blev osv.

Så vi satte oss där med våra glassar och ömsom hoppade på stället av glädje ömsom försökte att inte bli för uppspelt eftersom ingenting var säkert ännu.
Var redan från början tydlig med att den valp Sanna tyckte passade bäst var den jag ville ha, det var viktigare än kön osv. Så det var först när valparna var 6,5 veckor och vi varit där och hälsat på flera gånger som det var helt bestämt vem det skulle bli. Men det blev han, hunden med stort H. På något sätt visste jag det hela tiden även om jag försökt att inte fästa mig vid någon speciell valp, redan från första bilderna som hon la upp visste hjärtat att det var den lilla valpen med mörkt huvud och grönt halsband.

Om en vecka så åker vi den vägen igen, jag blir varm i hjärtat av att tänka på att jag kommer sitta där och äta glass men den här gången med världens finaste hund bredvid mig!

130920c

Själva födelsedagen då, 1 år måste ju firas med kalas!

På förmiddagen så fick Koda en ny leksak (mycket populärt!) och en liten mini-tårta med leverpastej på (ännu populärare!), eftermiddagen spenderades med fina brorsan Zimba. De sprang runt och busade i sanden och hade det superkul (underbart psyke på dessa hundar, två 1 åriga hanar leker utan minsta gruffande).

Jag är så tacksam över att ha en så fantastisk hund som Koda i mitt liv, och att ha fått lära känna så fina människor genom Lejonessa-familjen och RR-världen. Jag ser så framemot att få se hur Koda och hans syskon fortsätter att utvecklas på sin väg mot att bli fullvuxna hundar, jag vet att vi alla har fantastiska år framför oss!

Koda är mitt allt, det finaste jag har

Untitled-7

DSC_8249 DSC_8186

  1. MATILDAS
    | Svara

    åh vad fin 😀

Kommentera